Klanten over P4L

Nicole Visbeen is Trade Lane Manager bij DLG Logistics, gespecialiseerd in multimodaal geconditioneerd transport door heel Europa. Over de keuze van Daily Logistics Group voor P4L:

“Een betrouwbare en snel schakelende partner met veel logistieke kennis. Bij de implementatie van P4link hoefden we ons zelf nauwelijks druk te maken over ICT-aspecten. P4L liet zijn expertise los op de door ons gedefinieerde logistieke scenario’s en bewees daarbij ons vak heel goed te begrijpen. In de P4link-oplossing is onze Customer Order-portal gestroomlijnd, zijn alle Brexit-functionaliteiten geïmplementeerd en hebben we ook verschillende specifieke oplossingen voor onze klanten kunnen realiseren. Wij hebben ervaren dat P4L niet alleen prima standaardoplossingen biedt, maar ook het maatwerk dat nodig is om onze organisatie, en vooral ook onze meest dierbare klanten tot op de komma nauwkeurig te bedienen. Een bedrijf dat altijd goed bereikbaar is en een groot oplossend vermogen heeft.”

Van Tuyl Logistics biedt totaallogistiek op het gebied van koel- en vriestransport en -opslag. Technisch directeur John van Tuyl over de samenwerking met P4L:

“Stabiele EDI-koppelingen met onze klanten en een gebruiksvriendelijke portal voor de medewerkers van ons bedrijfsbureau. Daar draait het voor ons om en P4L snapt dat. Ze hebben een technische analyse gemaakt op basis van de documentatie van een van onze grootste klanten en daarna samen met ons het project gedefinieerd. Wij hoefden zelf dus niet in de technische details te duiken. Nu beschikken we over een flexibele ‘connector’ tussen ons TMS en de buitenwereld. Die is heel flexibel, heeft al een waardevolle verdere ontwikkeling doorgemaakt waardoor we er steeds meer klanten op kunnen aansluiten. Bepalend bij de keuze voor P4L was de integratie met ons TMS, maar ik wil toch ook de prettige samenwerking en de korte lijnen noemen. Ze schakelen snel van de grote lijn naar de inhoud, en zoeken altijd naar een structurele oplossing. P4L helpt je de verbinding met klanten te maken via diverse protocollen, ook als er in je organisatie zelf geen parate kennis over data-uitwisseling aanwezig is.”